Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

LG lanceert Optimus 3D Speed en Optimus White Edition

Redactie
8 juli 2011, 13:41
2 min leestijd
LG lanceert Optimus 3D Speed en Optimus White Edition
LG lanceert Optimus 3D Speed en Optimus White Edition

De LG Optimus 3D Speed en LG Optimus White Edition zijn nu beschikbaar. De LG Optimus 3D Speed is de eerste 3D-telefoon die officieel in Nederland te krijgen is. Naast het bekijken van 3D-beelden kan deze ook beeld in 3D opnemen. De LG Optimus White Edition is qua specificaties gelijk aan de LG Optimus Black Edition, maar uitgevoerd in het wit.

De LG Optimus 3D Speed heeft een 1 GHz dual-core processor en is voorzien van Android 2.2 aangevuld met een eigen softwarelaag van LG. Het toestel blinkt vooral uit vanwege het 4,3 inch touchscreen waarmee 3D-beelden te zien zijn zonder dat je hiervoor een speciale bril nodig hebt. Met de dubbele 5 megapixel camera kun je 3D-foto’s maken en 3D-video’s opnemen die je dan weer kunt terugkijken op de LG Optimus 3D Speed. Je kunt HD-video opnemen in 720p in 3D-resolutie en in 1080p als je voor 2D-resolutie kiest.

Lees verder na de advertentie.

LG Optimus 3D Speed camera

Er worden ook drie 3D-spellen meegeleverd bij de telefoon: Asphalt: 6 Adrenaline, N.O.V.A. en Let’s Golf 2!. LG heeft met gameproducent Gameloft een deal gesloten dat de eerste drie maanden veertien andere 3D-games met vijftig procent korting gekocht kunnen worden. Via het 3D games icoon kunnen deze spellen snel worden gedownload. Enkele van de aangeboden titels zijn Assassin’s Creed, GT Racing: Motor Academy, Shrek Kart, Ultimate Spider Man: Total Mayhem, Real Football 2011 en Dungeon Hunter 2.

Vooralsnog is de LG Optimus 3D de eerst 3D-telefoon die in Nederland te krijgen is, maar de HTC Evo 3D zal er binnenkort ook aankomen. Voor LG is het nu een unieke kans om zich te onderscheiden van de concurrentie en daarom zet het Zuid-Koreaanse telefoonfabrikant ook flink in op haar nieuwe vlaggenschip die de neergaande trend van het bedrijf moet doen omkeren. De LG Optimus 3D Speed is nu te koop en heeft een adviesprijs van €549,-.

LG Optimus White Edition

De Optimus White Edition is de witte versie van de LG Optimus Black Edition. Het is een midrange smartphone met een 4 inch touchscreen, 1 GHz processor en een 5 megapixel camera. De telefoon draait op Android 2.2 en is voorzien van de eigen softwarelaag van LG. Het is toestel is exclusief te verkrijgen bij Sizz. Het toestel is niet los te koop, maar wel in combinatie met een abonnement vanaf 0 euro en wordt geleverd met een gratis Fashioncheque ter waarde van zestig euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Optimus 3D Speed
LG Optimus 3D Speed

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu