De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Derde positie voor LG op Nederlandse smartphonemarkt

Gijs Ettes
18 februari 2014, 15:04
1 min leestijd
Derde positie voor LG op Nederlandse smartphonemarkt
LG Nederlandse smartphonemarkt

Niet Huawei, maar LG heeft de derde positie ingenomen op de Nederlandse smartphonemarkt. Over het afgelopen jaar gerekend, is de fabrikant gestegen naar de top 3. Daarin moet het bedrijf alleen Samsung (eerste positie) en Apple (tweede positie) voor zich dulden. LG maakte het nieuws vandaag bekend op een Preview-sessie in aanloop naar het Mobile World Congress in Barcelona. De verwachting is dat de fabrikant daar diverse nieuwe Android-toestellen en andere apparaten onthult.

De terugkeer van LG in de top van Nederlandse smartphonefabrikanten heeft het bedrijf naar eigen zeggen te danken aan het succes van de Optimus L-serie (waaronder de Optimus L5 en Optimus L9), de Nexus 5 (die in samenwerking met Google werd uitgebracht in 2013) en de LG G2.  

Lees verder na de advertentie.

Zoals je in onze vooruitblik voor het Mobile World Congress 2014 kunt lezen, zijn onze verwachtingen voor de technologiebeurs hooggespannen. Van elke fabrikant verwachten we wel productaankondigingen van één of meerdere high-end Android-toestellen. LG is zelf voornemens om de Nederlandse smartphonemarkt ‘verder uit te dagen’ en komt ook vast met telefoons en tablets die Samsung het vuur na aan de schenen leggen.

Het laatste LG nieuws

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot LG, de Zuid-Koreaanse fabrikant van consumentenelektronica.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu