De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Nieuwe foto van zwarte LG Nexus 5X verschijnt online’

Wouter Nijsen
9 september 2015, 19:03
2 min leestijd
‘Nieuwe foto van zwarte LG Nexus 5X verschijnt online’

Het wordt steeds aannemelijker dat LG en Google zeer binnenkort een nieuwe Nexus 5 uitbrengen. Van het toestel, dat vermoedelijk de LG Nexus 5X gaat heten, is nu een zwarte versie op een gelekte foto te zien.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de LG Nexus 5X afbeelding

Nexus 5X afbeelding

Gisteren  verschenen er al duidelijk foto`s van de LG Nexus 5X, en nu is er opnieuw een plaatje van de smartphone opgedoken. De afbeelding, waar de zwarte versie van de smartphone op te zien is, werd gepubliceerd door de Italiaanse website Glistockisti. Hoewel de afbeelding van lage kwaliteit is, komt het uiterlijk van de Nexus 5X duidelijk overeen met de foto`s die al eerder verschenen.

Op de achterkant van het toestel is opnieuw de  ronde vingerafdrukscanner te zien, die netjes in de behuizing is verwerkt. Ook de grote camera, die naar verwachting foto`s met  een maximale resolutie van 13 megapixels schiet, is aanwezig. Verder  toont de foto de voorzijde van de nieuwe Nexus 5, waar het scherm, de interface en enkele bekende Google-apps te zien zijn.

Wat we weten over de Nexus 5X

Daarnaast zegt Glistockisti over enkele specificaties te beschikken, al meldt de bron weinig nieuws. Zo zou de smartphone een 5,2 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels hebben, en worden aangedreven door een 64-bit 1,8GHz hexacore-processor (Snapdragon 808) met 2GB aan werkgeheugen. Verder is de verwachting dat het nieuwe Nexus-toestel over 32GB of 64GB aan opslagruimte beschikt en zijn stroom krijgt van een 2700 mAh-accu. Foto`s worden naar verluidt gemaakt met de 13 en 5 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde.

Het lijkt niet lang meer te duren voordat de Nexus 5X officieel wordt aangekondigd. Er gaan namelijk geruchten dat Google op 29 september een evenement in San Francisco organiseert. Mogelijk wordt hier ook de verwachte Nexus-smartphone van Huawei, de Nexus 6P, aangekondigd. Dit toestel zou zich kenmerken  door het grotere 5,7 inch-scherm. Hoogstwaarschijnlijk draaien beide toestellen wel standaard op Android 6.0 Marshmallow.

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5X
LG Nexus 5X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu