LG onthult G2 Mini met 4,7 inch-scherm op 24 februari
Wouter Nijsen

LG G2 MiniDe kogel is door de kerk: LG werkt aan een een kleinere versie van zijn huidige vlaggenschip, de LG G2. De fabrikant heeft woensdag laten doorschemeren dat het toestel op 24 februari aan de wereld wordt getoond. Dat is tijdens het driedaagse World Mobile Congress in Barcelona.

Op de teaser prijkt de tekst `experience the MINI on 24 February`. Dit wijst op een officiële onthulling van het toestel, waarover in december de eerste details naar buiten traden. Over anderhalve week weten we of alle gelekte details van de LG G2 Mini inderdaad kloppen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het toestel is voor zover bekend niet bepaald mini: het scherm meet 4,7 inch en is daarmee ietwat kleiner dan het display van de LG G2 (5,2 inch). Volgens onze verwachtingen wijken de specificaties van de Mini niet ver af van de grote broer.

Hoge specificaties G2 Mini

LG-G2-miniDaarmee zou het zomaar kunnen dat de Mini draait op een 2,3GHz-quadcore-processor, 2GB aan intern werkgeheugen heeft en een 1080p-scherm gaat krijgen. Of dat daadwerkelijk het geval is, komen we eind deze maand te weten.

Dat er een kleinere versie van het vlaggenschip van LG in de pijpleiding zat, leek al langer aannemelijk. Samsung en HTC danken een groot deel van hun verkoopsucces immers aan de Galaxy S4 Mini en HTC One Mini.

Lees meer over LG

Meer weten over het vlaggenschip van LG? Lees dan de LG G2 review.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.