LG Optimus 2X komt pas in maart naar Europa
Redactie

Gebruikers die een LG Optimus 2X hebben gepre-orderd moeten nog even wachten op hun geliefde telefoon. LG laat weten dat de Optimus 2X pas deze maand in Europese winkels ligt. Eerder beloofde de Koreaanse fabrikant dat het toestel al in februari verkrijgbaar zou zijn. Hoewel de Optimus 2X met Froyo wordt verscheept, krijgt het toestel zeer binnenkort een Gingerbread-update.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De LG Optimus 2X is een toestel met een vier inch scherm, Android 2.2 en een 1 GHz multikernprocessor van NVIDIA. Tevens is het mogelijk om 1080p video-opnames te maken of door te sturen naar je HD-televisie. De telefoon is al te pre-orderen voor een prijs van 446 euro (Belsimpel.nl).

Dankzij de multikernprocessor is de Optimus 2X veel sneller dan andere telefoons. Zo is bijvoorbeeld de webbrowser van de Optimus 2X veel sneller dan de internetbrowser van de iPhone 4. Dit is vrij bijzonder, aangezien de browser van de telefoon van LG is uitgerust met Adobe Flash Player 10.1, waardoor de browser iets zwaarder is.

Onze redacteur Sean Hangel mocht de LG Optimus 2X begin dit jaar testen. Zijn hands-on lees je hier.

Bron: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.