De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

LG Optimus 2X Speed, Black en 3D krijgen Ice Cream Sandwich

Redactie
28 november 2011, 16:22
1 min leestijd
LG Optimus 2X Speed, Black en 3D krijgen Ice Cream Sandwich
LG Optimus 2X Speed, Black en 3D krijgen Ice Cream Sandwich

LG heeft op haar Facebookpagina aangegeven welke toestellen Android 4.0 Ice Cream Sandwich zullen ontvangen. Dit zijn vooralsnog de LG Optimus 2X Speed, de LG Optimus Black, de LG Optimus 3D en de LG Optimus LTE (die alleen in Korea wordt verkocht). Het zijn vooral de duurdere modellen van LG die als eerste op Ice Cream Sandwich kunnen rekenen. LG zal in december bekend maken welke toestellen nog meer Android 4.0 zullen krijgen.

Op Facebook meldt LG dat ze van plan is zoveel mogelijk toestellen van de Ice Cream Sandwich upgrade te gaan voorzien, maar het is nog onduidelijk hoeveel telefoons daadwerkelijk in overweging worden genomen. De telefoondivisie van de elektronicafabrikant draait al enige tijd en dus moet LG harde keuzes maken. Zo is het niet onwaarschijnlijk dat er bespaard wordt op het ontwikkelen van software voor de goedkopere modellen.

Lees verder na de advertentie.

Wanneer de genoemde LG-toestellen geüpdatet worden is nog niet bekend gemaakt. Ook dit zal volgende maand duidelijk worden. Waarschijnlijk zullen de eerste toestellen pas in 2012 een update krijgen. Hoewel de broncode van Ice Cream Sandwich al wel beschikbaar is moet de fabrikant ook nog haar eigen softwarelaag implementeren en dit kost enige tijd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Optimus 3D Speed
LG Optimus 3D Speed

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu