De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

LG: ‘Optimus 2X Speed krijgt geen update naar Ice Cream Sandwich’

Redactie
30 juli 2012, 15:28
1 min leestijd
LG Optimus 2X

Na het vervelende update-nieuws over de HTC Desire HD krijgt nu ook de LG Optimus 2X Speed geen update naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Dit bevestigt LG Canada via Twitter. De LG Optimus 2X Speed, die ongeveer een jaar geleden werd uitgebracht, was de eerste smartphone met een dualcore-processor. En dat een dergelijk toestel, die iets meer dan een jaar oud is, geen update krijgt naar Ice Cream Sandwich, is zeer teleurstellend.

LG meldt:

Lees verder na de advertentie.

De Optimus 2X zal geen update naar Ice Cream Sandwich ontvangen. De originele update-statement was een algemene statement die vanuit het hoofdkantoor is verspreid.

Hiermee doelt LG op de statement van november vorig jaar, waar het bedrijf beloofde dat de Optimus 2X de update naar Android 4.0 zou ontvangen. In mei van dit jaar meldde LG nogmaals dat de dualcore-smartphone wél de update naar Ice Cream Sandwich zou krijgen. Het slechte nieuws zal hard aankomen bij Optimus 2X-bezitters, die vorig jaar nog één van de snelste Android-smartphones aanschaften.

UPDATE: LG Nederland wil het nieuws nog niet tegen AndroidPlanet bevestigen:

LG Electronics Benelux zoekt op dit moment de upgrade planning voor Nederland uit met het hoofdkantoor en komt er later deze week op terug.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu