De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG Optimus 3D laat zich zien op het Mobile World Congress #mwc11

Redactie
13 februari 2011, 13:50
1 min leestijd

Vanochtend zagen we de allereerste foto’s van de Samsung Galaxy S 2 en de Samsung Galaxy Tab 2 en nu is LG aan de beurt met de Optimus 3D. Natuurlijk is het mooi om foto’s van de toestellen te zien en vooral als ze worden gepresenteerd door een aantal leuke dames. De Optimus 3D kan 3D-video’s en foto’s opnemen én afspelen. De telefoon beschikt over een multikernprocessor van Texas Instruments, namelijk de TI OMAP 4-chip. Het scherm van deze Android-telefoon heeft een grootte van 4,3 inch.

Wie 3D-beelden wil bekijken, die heeft daarvoor geen brilletje nodig. Net als het scherm van de Nintendo 3DS maakt het touchscreen van de LG Optimus 3D gebruik van speciale kristallen die licht blokkeren. Hierdoor krijgen je ogen twee verschillende plaatjes te zien. Daarnaast kan de LG Optimus 3D driedimensionale beelden opnemen dankzij twee camera`s aan de achterkant van het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Tijdens het Mobile World Congress is de LG Optimus Pad zichtbaar. Dit is een Android-tablet met een grootte van 8,9 inch en een resolutie van 1280 bij 768 pixels. Deze tabletcomputer beschikt over een Tegra 2-processor.

Zowel de LG Optimus Pad als de LG Optimus 3D is zichtbaar tijdens het Mobile World Congress. De komende dagen gaan wij van Android Planet testen of de 3D-functie van de Optimus 3D echt zo goed werkt als LG beweert.

Via: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Optimus 3D Speed
LG Optimus 3D Speed

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu