LG Optimus 3D Max officieel aangekondigd

Redactie
22 februari 2012, 14:18
1 min leestijd
LG Optimus 3D Max officieel aangekondigd
lg-optimus-max-3d

LG heeft vandaag de LG Optimus 3D Max aangekondigd, een smartphone met 3D-scherm waarvoor je geen bril nodig hebt. De aankondiging komt vlak na de aankondiging van de LG Optimus 3D Cube en er zijn veel overeenkomsten tussen beide toestellen. Zo beschikken ze allebei over een 1,2 GHz dual-core processor, een dubbele 5-megapixelcamera, Android 2.3 en NFC-functies. Vlak na de lancering zullen ze allebei een update naar Android 4.0 krijgen.

Er zijn echter ook verschillen: de LG Optimus 3D Max is voorzien van een 4,3-inch WVGA LCD-scherm terwijl de LG Optimus 3D Cube beschikt over een 4,3-inch NOVA-scherm. Wat intern geheugen betreft heeft de LG Optimus 3D Max 8GB beschikbaar. De LG Optimus 3D Max zal vanaf maart in Korea te koop zijn en zal daarna ook in Europa op de markt komen.

Lees verder na de advertentie.

De LG Optimus 3D Max heeft echter nog wel allerlei extra’s te bieden ten opzichte van de 3D Cube. Je krijgt er bijvoorbeeld een 3D-converter bij geleverd, die 2D-apps zoals Google Earth en Google Maps aanpast voor 3D. Ook is er een HD Converter, die games en apps aanpast naar HD-resolutie als je ze op een HDTV wil gebruiken.

Tijdens Mobile World Congress zullen de nieuwe toestellen te zien zijn.

lg-optimus-3d-max
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu