De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

LG Optimus 3D Max vanaf vandaag in Europa verkrijgbaar

Redactie
23 april 2012, 19:30
1 min leestijd
LG Optimus 3D Max vanaf vandaag in Europa verkrijgbaar
lg optimus max 3d

De LG Optimus 3D Max is vanaf vandaag in Europa te krijgen. Het is de opvolger van de LG Optimus 3D en heeft nog steeds een 3D-scherm. Wel is het toestel lichter van gewicht en platter geworden. Als los toestel kost de LG Optimus 3D Max rond de 500 euro bij diverse aanbieders. Minpunt is dat er nog geen Android 4.0 Ice Cream Sandwich op draait, maar dat je genoegen moet nemen met Android 2.3. Een update naar ICS is overigens wel beloofd en komt later dit jaar beschikbaar. LG levert de Optimus 3D Max met een dual-core Cortex A9-processor, bevestigd op een Texas Instruments OMAP 4430-chipset.

De LG Optimus 3D Max zal als eerste verkrijgbaar zijn in Duitsland. Ook andere landen komen aan de beurt, behalve het Verenigd Koninkrijk. Vanuit Europa zal het toestel wereldwijd worden uitgerold. De nieuwe Optimus heeft een 4,3 inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. Er is geen 3D-bril nodig om de 3D-beelden te kunnen bekijken. De LG 3D Optimus Max is twee millimeter platter dan zijn voorganger en is met een gewicht van 148 gram ook iets lichter geworden.

Lees verder na de advertentie.

De prijs van de LG Optimus 3D Max is nog niet bekendgemaakt voor Duitsland. LG heeft wel aangegeven dat het een premium toestel wordt en dat de prijs afhankelijk is van de operators.

Heeft dit artikel je geholpen?
LG Optimus 3D Speed
LG Optimus 3D Speed

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu