Placeholder
Redactie

LG Optimus Speed 3D(Adv.) Eindelijk een telefoon die de wereld ziet zoals wij doen! Een wereld in 3D, zonder dat je er een speciale bril voor nodig hebt! De LG Optimus 3D Speed is de eerste 3D Android-telefoon ter wereld en maakt deel uit van een nieuwe generatie smartphones. Dit toestel is dankzij een 1GHz dual-core processor ook nog eens superkrachtig, dus aan snelheid geen gebrek. Maar het meest bijzondere is natuurlijk het 3D-scherm.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!Beelden komen tot leven op het stereoscopische lcd-scherm en als je het toestel aansluit op je televisie via HDMI of DLNA, kun je je zelfgemaakte foto`s en video`s ook nog eens levensgroot bekijken. Bij de LG Optimus 3D Speed krijg je LG`s VIP Service, zodat je een jaar lang verzekerd bent van de beste en snelste service. Gaat je toestel stuk, dan heb je binnen 24 uur een vervangend toestel in huis!

Met de LG Optimus 3D Speed kun je 3D-beelden bekijken en zelfs opnemen. LG heeft een aparte YouTube 3D-applicatie toegevoegd om je video`s meteen te kunnen uploaden en met anderen te delen. Dankzij de handige 3D-button schakel je eenvoudig over van 2D- naar 3D-weergave en andersom. Een goede camera is tegenwoordig onmisbaar op een mobiele telefoon. De LG Optimus 3D Speed heeft er zelfs twee! De twee 5 megapixel camera`s zijn nodig om foto`s en video`s in 3D te kunnen opnemen. Dit doe je in een kwaliteit van 720p. Kies je voor 2D dan kun je zelfs opnemen in in Full HD-kwaliteit (1080p) en daarbij beschikt de Optimus 3D Speed over genoeg intern geheugen om al die foto`s en video`s te bewaren en is verder uitbreidbaar naar 32GB via een microSD-kaartje. Om nog meer uit je 3D-ervaring te halen levert LG dit toestel met allerlei handige applicaties en een 3D-interface.

De LG Optimus 3D Speed is vanaf juli in Nederland verkrijgbaar, als topmodel in het Android-aanbod van LG.

Lees meer informatie op de speciale productpagina van de LG Optimus 3D Speed.