De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

LG Optimus 3D Speed krijgt in december update naar Gingerbread

Redactie
3 augustus 2011, 16:39
1 min leestijd
LG Optimus 3D Speed krijgt in december update naar Gingerbread

In tegenstelling tot eerdere berichten krijgt de LG Optimus 3D Speed in december een update naar Gingerbread. Dit liet LG Nederland weten via Twitter. Vooralsnog werd aangenomen dat de update naar Gingerbread al in oktober beschikbaar zal komen. LG vertelde dat zij ook oktober hadden gehoord in de media, maar benadrukt dit niet officieel was aangekondigd door LG zelf. Er zou dus geen sprake zijn van vertraging.

Als Gingerbread in december beschikbaar komt voor de LG Optimus 3D Speed, zal vermoedelijk ook al Ice Cream Sandwich beschikbaar zijn. De nieuwe versie van Google’s besturingssysteem zou nog voor het einde van het jaar beschikbaar moeten komen. Dat de update nog minstens vier maanden duurt komt mede omdat LG een eigen 3D-menu heeft ontwikkeld voor de Optimus 3D die nu is geoptimaliseerd voor Froyo. Deze zal eerst moeten worden aangepast voor Gingerbread.

Lees verder na de advertentie.

LG Nederland gaf ook uitsluitsel over de updates van de Optimus One, 2X Speed en Black. De Gingerbread-update voor de LG Optimus One is al te downloaden. De updates van de LG 2X Speed en LG Optimus Black volgen rond september/oktober. De Amerikaanse versie van de LG Optimus 2X Speed heeft al wel een update gekregen naar Gingerbread. De G2x zoals het toestel in de Verenigde Staten had veel last van softwareproblemen, zo erg dat LG hierover werd aangeklaagd.

Bron: LG Nederland Twitter

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Optimus 3D Speed
LG Optimus 3D Speed

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu