LG Optimus 3D voor het eerst gefotografeerd

Redactie
31 januari 2011, 17:04
1 min leestijd

Het duurt nog een paar weken voor het Mobile World Congress begint, maar dit weerhoudt fabrikanten er niet van om al wat toestellen uit te lekken. Vandaag ziet de LG Optimus 3D het levenslicht. Het is al langer bekend dat LG aan een eigen 3D-smartphone werkt. Het bedrijf stuurde vorige week namelijk een uitnodiging naar de internationale pers met daarop zinnen als `Into the New Dimension` en `Experience the new world that LG is opening`.

De website Phandroid.com ontving een foto van een anonieme tipgever. Volgens deze tipgever is het scherm groter dan vier inch (waarschijnlijk 4,3 inch) en heeft het toestel een multikernprocessor, waarschijnlijk een Tegra 2-processor van NVIDIA.

Lees verder na de advertentie.

Wij zijn benieuwd naar de 3D-mogelijkheden van deze smartphone, maar op de uitgelekte foto is daar verder niets van te zien. Wij van Android Planet zijn midden februari in Barcelona om verslag te doen van de nieuwe telefoons en tablets. Als LG de nieuwste Android-telefoon toont, dan hopen wij dit toestel natuurlijk in handen te krijgen en er verslag van te doen.

Via: Phandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Optimus 3D Speed
LG Optimus 3D Speed

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu