LG Optimus 4X HD komt in juni op de Europese markt

LG Optimus 4X HD: eerste quadcore-telefoon van LGDe LG Optimus 4X HD, die begin dit jaar werd aangekondigd, komt in juni op de Europese markt. Het toestel met een quadcore-processor is voorzien van een 4.7 inch scherm en draait op Ice Cream Sandwich. De verkoopdatum is onder andere in Duitsland, Zweden, Groot-Brittannië, Italië en Polen bevestigd. Dit betekent dat de Optimus 4X HD ook snel in Nederland op de markt verschijnt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De LG Optimus 4X HD heeft drie fysieke menuknoppen, 1GB aan werkgeheugen en een 8 megapixel camera waarmee 1080p HD-video kan worden geschoten. Ondanks de flinke batterij van 2150 mAh is het toestel maar 8.9 millimeter dik. De Optimus 4X HD gaat voornamelijk de competitie aan met de HTC One X en Samsung Galaxy S III. Hoeveel het toestel gaat kosten, is nog niet bekend.

Onderstaande video laat een hands-on met de LG Optimus 4X HD zien.

Bron: Engadget