LG Optimus G Pro Android 4.4-update verschijnt in tweede kwartaal

optimus g pro Android 4.4De LG Optimus G Pro Android 4.4-update verschijnt naar verwachting tussen april en juni van dit jaar. LG India heeft via Twitter aangegeven dat de update voor de Android-smartphone niet eerder komt dan het tweede kwartaal. Naar verwachting zal LG Android 4.4 voorzien van een bijgewerkte versie van de Optimus UI, de LG-skin die handige apps met zich meebrengt en je het vergrendelscherm en de widgets op je homescreens laat aanpassen. De launcher is kleurrijk en biedt veel opties om deze naar je hand te zetten.

LG India heeft niet bekendgemaakt wanneer de Optimus G Pro Android 4.4-update precies wordt uitgerold en welke landen het eerste aan de slag kunnen met de nieuwe Android-versie. We verwachten dat LG’s thuisland Zuid-Korea als eerste aan de beurt is, waarna de update stapsgewijs internationaal beschikbaar wordt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG Optimus G ProDe LG Optimus G Pro is een phablet die begin vorig jaar op de markt verscheen. Het scherm van het toestel springt direct in het oog: deze meet 5,5 inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Onderhuids is de Optimus G Pro ook goed voorzien. Het toestel wordt aangedreven door een 1,7GHz quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 600) en 2GB aan werkgeheugen. De opslagruimte van de telefoon bedraagt 16GB of 32GB en kan desgewenst worden uitgebreid met een micro-sd-kaartje.

Verder is er 4G-ondersteuning aan boord, alsmede een 13-megapixel-camera en 2,1-megapixel-frontcamera. De verwisselbare accu heeft een capaciteit van 3140 mAh en staat garant voor een beltijd van maar liefst 21 uur.

Lees het laatste LG nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.