LG Optimus G Pro Android 4.4-update verschijnt in tweede kwartaal

Gijs Ettes
5 februari 2014, 12:32
1 min leestijd
LG Optimus G Pro Android 4.4-update verschijnt in tweede kwartaal
optimus g pro Android 4.4

De LG Optimus G Pro Android 4.4-update verschijnt naar verwachting tussen april en juni van dit jaar. LG India heeft via Twitter aangegeven dat de update voor de Android-smartphone niet eerder komt dan het tweede kwartaal. Naar verwachting zal LG Android 4.4 voorzien van een bijgewerkte versie van de Optimus UI, de LG-skin die handige apps met zich meebrengt en je het vergrendelscherm en de widgets op je homescreens laat aanpassen. De launcher is kleurrijk en biedt veel opties om deze naar je hand te zetten.

LG India heeft niet bekendgemaakt wanneer de Optimus G Pro Android 4.4-update precies wordt uitgerold en welke landen het eerste aan de slag kunnen met de nieuwe Android-versie. We verwachten dat LG’s thuisland Zuid-Korea als eerste aan de beurt is, waarna de update stapsgewijs internationaal beschikbaar wordt.

Lees verder na de advertentie.

LG Optimus G Pro

De LG Optimus G Pro is een phablet die begin vorig jaar op de markt verscheen. Het scherm van het toestel springt direct in het oog: deze meet 5,5 inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Onderhuids is de Optimus G Pro ook goed voorzien. Het toestel wordt aangedreven door een 1,7GHz quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 600) en 2GB aan werkgeheugen. De opslagruimte van de telefoon bedraagt 16GB of 32GB en kan desgewenst worden uitgebreid met een micro-sd-kaartje.

Verder is er 4G-ondersteuning aan boord, alsmede een 13-megapixel-camera en 2,1-megapixel-frontcamera. De verwisselbare accu heeft een capaciteit van 3140 mAh en staat garant voor een beltijd van maar liefst 21 uur.

Lees het laatste LG nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Optimus G Pro
LG Optimus G Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu