LG Optimus G Pro kopenLG heeft de Optimus G Pro, een 5,5 inch Android-smartphone, in Nederland en België uitgebracht. De LG Optimus G Pro kopen in Nederland en België wordt hierdoor mogelijk. De Optimus G Pro is de grote broer van de eveneens succesvolle Optimus G en is voorzien van snelle hardware en een groot 5,5 inch-scherm.

De Optimus G Pro heeft een adviesprijs van 599 euro en is per direct bij verschillende grote webshops en retailers beschikbaar.

De smartphone is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 600 1.7GHz quadcore-processor, 5,5 inch full-hd-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslagruimte (met een micro-sd-kaart uitbreidbaar), een 13 megapixel-camera en ondersteunt draadloos opladen. Het toestel is 9,4 millimeter dik en beschikt over een accu van 3140 mAh.

LG Optimus G Pro met full-hd-scherm naar Nederland

LG Optimus G Pro kopenHet scherm is één van de belangrijkste punten van de Optimus G Pro. Het scherm heeft door zijn full-hd-resolutie een pixeldichtheid van wel 400 pixels per inch. Dit betekent dat het scherm enorm scherp is. Ook is het 5,5 inch-scherm lekker groot en een halve inch groter dan het scherm van bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S4.

De Optimus G Pro draait op Android 4.1.2 (Jelly Bean) en het toestel is verder uitgerust met tal van handige functies, waaronder de QRemote. Met deze app bestuur je tv en audio apparatuur – onafhankelijk van het merk – als een universele afstandsbediening.

LG Optimus G Pro kopen

De LG Optimus G Pro kopen kan bij verschillende webshops in voor een adviesprijs van 599 euro. Dit is tijdelijk met een gratis draadloze oplader ter waarde van 39 euro.

LG Optimus G Pro kopen:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.