Optimus G2 bevestigd in video en nieuwe foto gelekt

Gijs Ettes
8 juli 2013, 9:39
1 min leestijd
Optimus G2 bevestigd in video en nieuwe foto gelekt
LG

In een dit afgelopen weekend online verschenen video wordt sterk gehint naar een aankondiging van de Optimus G2 op 7 augustus. Tevens is er een nieuwe foto van het toestel gelekt.

Tijdens het weinigzeggende promotiefilmpje zie je eerst constant de tekst ‘to me, you are perfect, from G’. Het filmpje sluit echter af met de tekst ‘Great 2 Have You’, waarbij de G en 2 beduidend groter zijn dan de andere tekens.

Lees verder na de advertentie.

LG heeft techjournalitsen daarnaast uitgenodigd voor een persevenement op 7 augustus, een datum die ook in de dit weekend verschenen video in beeld verschijnt. Een aankondiging van de Optimus G2 op 7 augustus was al zo goed als zeker, maar lijkt hiermee te zijn bevestigd.

Optimus G2 krijgt nette specificaties

Volgens foto’s die Evleaks eind vorige maand lekte, zou de Optimus G2 knoppen op de achterkant krijgen, die waarschijnlijk het volume van de smartphone kunnen beïnvloeden.

Het wordt daarnaast verwacht dat de Optimus G2 een Snapdragon 800 huisvest, een 5,2 inch-full-hd-scherm, 2GB aan werkgeheugen, een 13-megapixel-camera en Android 4.2.2 met de Optimus-interface van LG eroverheen.

TechTastic lekte afgelopen weekend ook een nieuwe foto van het toestel, en dat de lte-advanced-versie van de Optimus G2 maar liefst 3GB aan werkgeheugen krijgt. Daar zullen Zuid-Koreanen die klant zijn van SK Telecom echter alleen van profiteren.

Optimus G2
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu