De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘LG Optimus G2 krijgt knoppen op achterkant’

Redactie
26 juni 2013, 11:04
1 min leestijd
‘LG Optimus G2 krijgt knoppen op achterkant’
LG Optimus G2

De eerste foto’s van van de vermeende LG Optimus G2 zijn opgedoken. Aan de foto’s is te zien dat de voorkant grotendeels uit een touchscreen bestaat en dat aan de achterkant vermoedelijk de volumeknoppen gesitueerd zijn. Op de gelekte foto’s die vermoedelijk uit een slideshow van LG komen, is een man te zien die belt en tegelijkertijd de knoppen aan de achterzijde bedient.

De foto’s zijn afkomstig van EVleaks, het betrouwbare Twitter-account dat om de haverklap foto’s van nog onaangekondigde toestellen lekt.  De LG Optimus G2, die volgens de geruchten een Snapdragon 800-chip en 5,5 inch full-hd-scherm krijgt, zou op 7 augustus in New York worden onthuld waarna het toestel in verkoop moet gaan. De resolutie van het scherm is 1920 bij 1080 pixels.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast is het toestel waarschijnlijk voorzien van een Snapdragon 800-chip met vier 2.3GHz-cores, 2GB aan werkgeheugen, een 13 megapixel-camera en Android 4.2.2 (Jelly Bean) met de eigen Optimus-interfaces van LG.

Aan de andere gelekte slides is niet veel meer nieuwe informatie te zien, maar het geeft wel een beeld van de LG Optimus G2, met een groot en helder scherm, mogelijk zonder fysieke schermknoppen, een strak uiterlijk en een cameralens in het centrum van de achterkant.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu