Placeholder
Redactie

p350Na de Sony Ericsson Vivaz 2 mogen we nu weer een nieuw toestel voorstellen: de LG Optimus Me P350. Deze telefoon komt in vijf vrolijke kleuren en draait waarschijnlijk op Android 2.2 (Froyo). Volgens geruchten krijgt de telefoon een drie megapixelcamera en een touchscreen met een resolutie van 320 bij 480 pixels. Waarschijnlijk gaat het hier om een low-end telefoon voor beginnende smartphone-gebruikers of jongeren. LG lanceert over een paar maanden een high-end toestel – de Optimus 2X – dus een nieuw low-end toestel zou een logische stap zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het is zeer waarschijnlijk dat LG dit nieuwe toestel tijdens het Mobile World Congress in Barcelona aankondigt. Tijdens dit congres zullen ook andere bedrijven, zoals Sony Ericsson, Samsung en HTC, de allernieuwste Android-toestellen tonen. Wat we kunnen verwachten? Een volwaardige PlayStation-telefoon van Sony Ericsson, een Android-tablet van HTC en de opvolger van de Samsung Galaxy S.

Redacteuren van Android Planet zijn aanwezig bij het congres in Barcelona. Vanaf 13 februari brengen wij vanuit Spanje én Nederland al het nieuws over de nieuwste telefoons en tablets.

Via: Phandroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.