LG Optimus One en Chic met Android 2.2 arriveren in oktober

lg optimus one chicLG lanceert in oktober twee nieuwe Android-telefoons: de Optimus One en de Optimus Chic. De LG E720 Optimus Chic met Android 2.2 heeft een 3,2 inch touchscreen, een vijf megapixel camera en een 600 MHz-processor aan boord. De Optimus One heeft ook een 3,2 inch touchscreen en draait net als de Chic op Android 2.2. De Optimus One richt zich op gebruikers die voor het eerst een smartphone kopen. De Chic is speciaal voor vrouwen. De Nederlandse prijzen voor de toestellen zijn nog niet bekend gemaakt, maar waarschijnlijk kosten ze ongeveer 150 tot 200 euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Techradar plaatste vandaag een hands-on van de LG Optimus One. Redacteur Gareth Beavis is tevreden over het toestel, vooral over het capacitieve touchscreen. Een verbetering in vergelijking met eerdere resistieve touchscreens. “De LG Optimus One lijkt een telefoon te zijn, die het goed gaat doen in het middensegment. De telefoon bevat veel technische snufjes, een mooie UI en een lage prijs, waardoor de Optimus One betaalbaar is voor veel tieners en jonge volwassen met een kleine portemonnee.”

LG kondigde de Optimus Chic en Optimus One in juli aan. Ook was het duo tijdens de IFA te zien in Berlijn.

Wat denk jij? Trekt LG veel klanten met deze twee nieuwe toestellen? En schaf jij de Optimus One of Optimus Chic aan? Laat het hieronder weten!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.