LG Optimus One en Optimus Chic in beeld

Redactie
6 september 2010, 15:01
1 min leestijd
LG Optimus One en Optimus Chic in beeld
lg optimus

Afgelopen week doken de eerste foto’s op van een nieuw Android-toestel van LG. De LG E720 Optimus Chic met Android 2.2 heeft een 3,2 inch touchscreen, een vijf megapixel camera en een 600 MHz-processor aan boord. De E720 Optimus Chic is gespot op de IFA-beurs in Berlijn, net als de Optimus One.

LG kondigde de Optimus Chic en Optimus One in juli aan. De Optimus Chic richt zich vooral op vrouwen, terwijl de Optimus One zich richt op nieuwe smartphone-gebruikers die op zoek zijn naar een goedkoop toestel.

Beide telefoons zien er simpel en stijlvol uit. Als ze scherp worden geprijsd, trekt LG misschien wel een heleboel nieuwe Android-gebruikers over de brug.

Lees verder na de advertentie.

Aan de andere kant: ook Huawei komt met haar eerste toestel richting Europa. Natuurlijk heeft dit Chinese bedrijf al wat toestellen onder andere namen uitgebracht, maar de Ideos draagt als eerste westerse toestel het merk ‘Huawei’. De Ideos is een budgettelefoon met Android 2.2 en een 2,8 inch touchscreen. Wij zijn benieuwd welk toestel de meeste gebruikers trekt: de Ideos of één van deze twee Optimus-modellen. Wat denk jij?

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: IFA
Merk: LG

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's