LG Optimus One en Optimus Chic in beeld

lg optimusAfgelopen week doken de eerste foto’s op van een nieuw Android-toestel van LG. De LG E720 Optimus Chic met Android 2.2 heeft een 3,2 inch touchscreen, een vijf megapixel camera en een 600 MHz-processor aan boord. De E720 Optimus Chic is gespot op de IFA-beurs in Berlijn, net als de Optimus One.

LG kondigde de Optimus Chic en Optimus One in juli aan. De Optimus Chic richt zich vooral op vrouwen, terwijl de Optimus One zich richt op nieuwe smartphone-gebruikers die op zoek zijn naar een goedkoop toestel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Beide telefoons zien er simpel en stijlvol uit. Als ze scherp worden geprijsd, trekt LG misschien wel een heleboel nieuwe Android-gebruikers over de brug.

Aan de andere kant: ook Huawei komt met haar eerste toestel richting Europa. Natuurlijk heeft dit Chinese bedrijf al wat toestellen onder andere namen uitgebracht, maar de Ideos draagt als eerste westerse toestel het merk ‘Huawei’. De Ideos is een budgettelefoon met Android 2.2 en een 2,8 inch touchscreen. Wij zijn benieuwd welk toestel de meeste gebruikers trekt: de Ideos of één van deze twee Optimus-modellen. Wat denk jij?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.