De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG Optimus Pad gaat 590 euro kosten

Redactie
16 februari 2011, 11:03
1 min leestijd

De LG Optimus Pad gaat 590 euro kosten. Dit meldt de Franse Android-site Frandroid. Een zeer aantrekkelijke prijs voor deze 8,9 inch tabletcomputer met een resolutie van 1280 bij 768 pixels. De Optimus Pad beschikt over een Tegra 2-processor en draait op Android 3.0 (Honeycomb). Qua formaat is de tablet groter dan de Galaxy Tab, maar kleiner dan Apple’s iPad.

Bijzonder aan de Optimus Pad is dat de tablet twee camera’s aan de achterkant heeft. Hierdoor kan de tablet fotograferen en filmen in 3D. Deze 3D-films zijn niet te zien op de Optimus Pad, maar wel op het kleine broertje van de tabletcomputer: de Optimus 3D. Heb je een 3D-televisie? Dan kun je de 3D-foto’s en video’s ook naar je televisie sturen.

Lees verder na de advertentie.

De tabletcomputer krijgt een flinke batterij met een capaciteit van 6400 mAh. De tablet is vanaf de eerste helft van 2011 verkrijgbaar en zal verspreid worden door verschillende mobiele operators. Dit is mooi, want hierdoor is er genoeg concurrentie, waardoor de prijs na verloop van tijd waarschijnlijk nog lager uitvalt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu