LG Optimus Pro: berichtentelefoon met qwerty-toetsenbord en Gingerbread
Redactie

LG Optimus Pro: berichtentelefoon met qwerty-toetsenbord en Gingerbread LG komt met een goedkope midrangetelefoon voorzien van Gingerbread. De LG Optimus Pro C660 heeft een capactief touchscreeen van 2,8 inch en is voorzien van een volledig qwerty-toetsenbord waardoor deze veel weg heeft van een BlackBerry. De smartphone zal waarschijnlijk als goedkoop alternatief worden gepositioneerd tegen de goedkopere BlackBerries die vooral worden gebruikt om te mailen en berichten te versturen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Net als de andere telefoons van LG uit de C-serie zoals de LG C300 Town en de LG C310 heeft de LG Optimus Pro C660 een volledig qwerty-toetsenbord. Groot verschil is echter dat deze smartphone is uitgerust met Android, terwijl de andere telefoons zijn echter uitgerust met een eigen besturingssysteem van LG. Dit maakt dat de C660 veel meer mogelijkheden heeft op het gebied van software. Het toetsenbord is tevens voorzien van snelkoppelingen voor mail, de browser en de agenda.

LG Optimus Pro

De LG Optimus Pro heeft verder een 3 megapixel camera, GPS, een batterij van 1.500 mAh en kan verbinding maken met HSDPA voor snel mobiel 3G-internet. De processor draait op 800 MHz en er is 150 MB intern geheugen beschikbaar voor het installeren van applicaties.

In Italië zal het toestel in niet al te korte tijd in de winkel liggen voor een adviesprijs van 179 euro. Of en wanneer het toestel ook naar Nederland toe zal komen is nog niet duidelijk. LG heeft het toestel namelijk nog niet officieel aangekondigd.

Bron: Androidworld.it

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.