Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

LG Optimus Sol met 3,8 inch Ultra AMOLED scherm officieel aangekondigd

Redactie
22 augustus 2011, 11:40
1 min leestijd
LG Optimus Sol met 3,8 inch Ultra AMOLED scherm officieel aangekondigd
LG Optimus Sol officieel aangekondigd

De LG Optimus Sol is officieel door LG aangekondigd. Eerder waren er al beelden gelekt van de midrange telefoon, waarvan nu de volledige specificaties bekend zijn. Het toestel dat draait op Android 2.3 Gingerbread heeft een 3.8 inch Ultra AMOLED scherm met een 800×480 resolutie. LG claimt dat dit scherm beter is dan standaard AMOLD-schermen als je deze buiten gebruikt, omdat het Ultra AMOLED-scherm beter met licht van buitenaf kan omgaan.

Aan de LG Optimus Sol is een nieuw power management systeem toegevoegd, dat moet zorgen voor twintig tot dertig procent langere batterijduur voor de accu van 1.500 mAh. De Sol, of LG E730, heeft een Qualcomm processor van 1 GHz, 512 MB werkgeheugen en 2 GB intern geheugen dat desgewenst is uit te breiden met een MicroSD-kaart (een 2G GB kaart wordt meegeleverd). Aan de achterkant is een 5 megapixel camera geplaatst met autofocus. Je kunt verbinding met met het internet via 3G of Wi-Fi b/g/n en ook aGPS en DNLA is aanwezig. De afmetingen van het toestel bedragen 122.5 x 62.5 x 9.8 mm.

Lees verder na de advertentie.

In het midden van september zal de Optimus Sol in Europa op de markt komen, hierna zal het toestel ook worden uitgebracht in de kleuren zwart, titaan en wit. Hoeveel het toestel gaat kosten is nog niet bekend gemaakt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu