Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘LG Optimus U1 eerste LG-telefoon met Ice Cream Sandwich’

Redactie
5 november 2011, 12:00
1 min leestijd
‘LG Optimus U1 eerste LG-telefoon met Ice Cream Sandwich’
'LG Optimus U1 eerste LG-telefoon met Ice Cream Sandwich'

De LG Optimus U1 zal naar alle waarschijnlijkheid de eerste telefoon van LG worden met Android 4.0 Ice Cream Sandwich. GSM Arena is in het bezit gekomen van een foto waarop het toestel wordt getoond. Meer details zijn er niet bekend gemaakt maar het ligt voor de hand dat het toestel het eerst in Korea op de markt zal worden gebracht.

Aan het ontwerp van de telefoon is niet bijzonder veel af te leiden. Het is een rechthoekig toestel met onder het scherm een zilveren home-knop. Het lijkt dat er nog twee knoppen naast zijn geplaatst, maar deze ruimte kan ook vrij zijn gelaten door LG. Ice Cream Sandwich is namelijk ook zonder fysieke knoppen te besturen dus deze kunnen weg worden gelaten.

Lees verder na de advertentie.

In Korea heeft LG een eigen mobiel netwerk genaamd U+. Als de telefoon U1 in haar naam heeft lijkt het voor de hand te liggen dat deze te gebruiken zal zijn op het netwerk van LG. De Optimus U1 is gepland voor volgend jaar en het is nog afwachten of deze telefoon ooit naar Europa zal komen. LG brengt veel toestellen uit die zijn geoptimaliseerd voor de ‘eigen’ markt en Azië nooit verlaten.

'LG Optimus U1 eerste LG-telefoon met Ice Cream Sandwich'

Bron: GSM Arena

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu