De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

LG presenteert goedkopere smartphone-lijn Optimus L-Style

Redactie
8 mei 2012, 16:07
1 min leestijd
LG presenteert goedkopere smartphone-lijn Optimus L-Style
LG L-Style

De nieuwe goedkopere smartphone-lijn van LG heet L-Style: drie toestellen met verschillende specificaties, maar met hetzelfde design. Het design wordt gekenmerkt door metallic accenten en heeft volgens LG een ‘elegante uitstraling die tijdloos is’. De drie toestellen krijgen de naam LG Optimus L3, LG Optimus L5 en L7, waarvan de L3 op Gingerbread draait en de L5 en L7 over Ice Cream Sandwich beschikken.

De Optimus L3 heeft een 3.2 inch scherm, 1 gigabyte aan opslagruimte (kan worden uitgebreid met een microSD-kaart) en een 3 megapixelcamera. De Optimus L5 heeft een groter 4 inch scherm en een iets betere camera. Het laatste toestel, de Optimus L7, heeft een 1 gigahertz processor, 4.3 inch scherm en een 5 megapixelcamera met LED-flash. Het vlaggenschip van de L-Style-lijn heeft tevens een camera aan de voorkant en is 8.7 millimeter dun. Dat is iets dunner dan de Samsung Galaxy Nexus, maar iets dikker dan de Galaxy S II.

Lees verder na de advertentie.

De Optimus L3 (129 euro) en L5 (199 euro) hebben een beduidend lagere adviesprijs dan de L7, die 299 euro gaat kosten. De L3 en L7 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar, de L5 laat nog even op zich wachten.

LG Optimus L3
LG Optimus L5
LG Optimus L7

Bekijk ook de LG Optimus L9-toestelpagina.

Heeft dit artikel je geholpen?
LG Optimus L5
LG Optimus L5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu