De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

LG komt later dit jaar met LG G Flex 2 en Vu 4

Gijs Ettes
28 mei 2014, 15:56
1 min leestijd
LG komt later dit jaar met LG G Flex 2 en Vu 4
LG G Flex 2

Na een wekenlange geruchtenstroom kondigde LG gisteravond eindelijk haar nieuwe vlaggenschip aan in de vorm van de LG G3. Het was echter niet de enige onthulling die het Zuid-Koreaanse bedrijf deed. LG kondigde namelijk ook aan dat we in het tweede deel van dit jaar een opvolger op de LG G Flex mogen verwachten, alsmede de LG Vu 4, een nieuwe phablet die net als zijn voorganger wellicht een bijzondere schermafmeting krijgt. De LG Vu 3 werd  gekenmerkt door een 5,2 inch-scherm met een 4:3 beeldverhouding en een resolutie van 960 bij 1280 pixels. Het aparte toestel verscheen in oktober vorig jaar, maar heeft zijn weg naar Europa nooit gevonden.

Dat geldt wel voor de LG G Flex, dus we hebben goede hoop dat ook de  LG G Flex 2  in Nederland en België zal worden uitgebracht. Over specificaties, een prijs en een (Europese) releasedatum laat LG vooralsnog niets los.

Lees verder na de advertentie.

De LG-smartphone waar iedereen het op dit moment over heeft, is natuurlijk de LG G3. Het is het eerste Android-toestel met een QHD-scherm dat in ons land verschijnt. Het display oogt prachtig en heeft een afmeting van 5,5 inch en een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Verder is er een Qualcomm Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz quadcore-processor  aan boord. De LG G3 verschijnt in twee varianten met 16GB opslag/2GB RAM  en 32GB opslag/3GB RAM. De opslagruimte is met een microSD-kaart uit te breiden.

Voor een uitgebreide eerste indruk van de LG G3 met foto’s en screenshots verwijzen we je graag naar onze LG G3 hands-on. Daarnaast kun je op de LG G3 aanbiedingen-pagina straks terecht voor de beste deals.

Lees meer over LG

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Flex
LG G Flex

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu