LG onthult opvouwbaar keyboard voor je mobiele gadgets

Gijs Ettes
27 augustus 2015, 7:36
1 min leestijd
LG onthult opvouwbaar keyboard voor je mobiele gadgets

LG heeft het Rolly Keyboard aangekondigd, een draadloos toetsenbord dat gebruikt kan worden met smartphones en tablets en opgerold kan worden tot een kleine stok. Dankzij de afstand van 17 millimeter tussen de afzonderlijke knoppen moet het keyboard bovendien prettig typen.

Lees verder na de advertentie.

Meer over het LG Rolly Keyboard

Het Rolly Keyboard van LG heeft vier rijen met toetsen die opgevouwen kunnen worden, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen. Het accessoire is gemaakt van plastic, wordt van stroom voorzien door een enkele AAA-batterij en verbindt via bluetooth 3.0 met de meeste mobiele apparaten. Het Rolly Keyboard is op maximaal twee apparaten tegelijkertijd te gebruiken. Smartphones en tablets tot en met 10 inch kunnen in het accessoire worden geklikt.

https://www.youtube.com/watch?v=-BOmdKWrBrs

Tijdens de Berlijnse elektronicabeurs IFA (4 tot en met 9 september) zal LG het oprolbare keyboard voor het eerst aan het publiek tonen. In dezelfde maand wordt het Rolly Keyboard uitgebracht in de VS en vanaf het vierde kwartaal ook in Europa, Latijns-Amerika en Azië. Een precieze prijs en releasedatum wordt op een later moment bekendgemaakt.

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu