De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Toptoestellen LG krijgen ontgrendelmethode Knock Code

Gijs Ettes
25 maart 2014, 8:55
2 min leestijd
Toptoestellen LG krijgen ontgrendelmethode Knock Code
Knock Code LG

De LG G2 en LG G Flex, de twee huidige topmodellen van de Zuid-Koreaanse fabrikant, krijgen in april een update die Knock Code met zich meebrengt. Die functie zorgt ervoor dat je geen knop hoeft in te drukken of pincode hoeft te tikken; een aantal tikken op het scherm in genoeg om de telefoon te ontgrendelen. Gebruikers kunnen hun eigen patroon kiezen tussen twee en acht tikken. Op die manier zijn er volgens LG ruim 86.000 combinaties mogelijk. Aangezien je minder vingervlekken achterlaat dan bijvoorbeeld bij een patroonbeveiliging moet het daarnaast veiliger werken.

Steeds meer toestellen van LG beschikken over Knock Code. De functie werd eerst beschikbaar op de LG G Pro 2, die we voorlopig niet in Nederland en België zullen zien. De nieuwe LG L-serie, waaronder de L40, L70 en L90 vallen, zal standaard met Knock Code werken. De drie budgettoestellen zijn vanaf april verkrijgbaar, maar nu al – in het geval van de L70 – te reserveren.

Lees verder na de advertentie.

LG L70

De LG L70 is het middelste toestel in de LG L Serie III en voorzien van een 4,5 inch-ips-scherm met een relatief lage resolutie van 800 bij 480 pixels, een 1,2GHz-quadcore-processor en 4GB aan uitbreidbare opslagruimte voor je favoriete apps, muziek en foto`s. Daarnaast heeft het toestel 1GB aan werkgeheugen aan boord, een 5-megapixel-camera aan de achterzijde en een vga-frontcamera. De L70 is compact, beschikbaar in de kleuren zwart en wit en voorzien van talloze handige features.

Bij het uitlenen van de L70 hoef je dankzij Guest Mode bijvoorbeeld niet meer bang te zijn dat anderen per ongeluk jouw persoonlijke foto`s of berichten zien. Door middel van een ander patroon komt de gast binnen via een andere, veilige toegang en ziet daarmee niet al jouw apps en persoonlijke bestanden. Je kunt zelf instellen wat jouw telefoon toont in de Guest Mode. Lees ook meer over zijn opvolger, de LG L Bello.

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Flex
LG G Flex

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu