De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘LG onthult V10-smartphone met twee schermen op 1 oktober’

Gijs Ettes
15 september 2015, 10:35
1 min leestijd
‘LG onthult V10-smartphone met twee schermen op 1 oktober’

LG heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 1 oktober waar de onthulling van een nieuw vlaggenschip wordt verwacht. Naar verluidt presenteert het bedrijf de V10, een Android-smartphone met  twee schermen.

Lees verder na de advertentie.

Dit verwachten we van de LG V10

De LG V10 zou beschikken over een 5,7 inch-scherm met een QHD-resolutie en een kleiner, secundair scherm aan de bovenkant van het toestel dat mogelijk inkomende meldingen kan tonen. Het schermpje zou zich tussen het grote display en de speakergrille bevinden en een nog onbekende resolutie hebben. Ook is onduidelijk welke functies het precies krijgt; hierover is vooralsnog niets uitgelekt.

lg v10

Wel gaan er al geruchten over de specificaties van de LG V10. Zou zou het toestel beschikken over een Snapdragon 808-chip met een hexacore-processor (die we kennen van bijvoorbeeld de LG G4), 3GB aan werkgeheugen, 64GB opslag en twee camera’s met 16 en 5 megapixels. De opslag is waarschijnlijk met een micro-sd-kaartje uit te breiden.

Het is daarnaast mogelijk dat LG op het persevenement, dat in New York plaatsvindt, ook een nieuwe tablet of wearable aankondigt. Het blijft echter gissen wat de fabrikant precies gaat doen; daar geeft de uitnodiging namelijk geen uitsluitsel over.

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG V10
LG V10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu