‘Uitgelekte foto toont tweede scherm van LG V10’

Redactie
22 september 2015, 19:11
1 min leestijd
‘Uitgelekte foto toont tweede scherm van LG V10’

Op Twitter is een foto opgedoken van de LG V10, waarop de verwachte twee schermen van het  nieuwe  toestel goed te zien zijn. De V10  wordt naar verwachting op 1 oktober gepresenteerd.

Lees verder na de advertentie.

Secundair LG V10 scherm toont snelkoppelingen

De  bekende smartphone-lekker  Evan Blass plaatste eerder vandaag  de foto van het LG V10 scherm op  Twitter. Hierop is duidelijk te zien dat er behalve het grote 5,7-inch scherm er nog een secundair  scherm is geplaatst boven het eerste scherm, onder de speakergrille en naast de 5 megapixel-camera aan de voorkant. Net als bij de schermrand van de  Samsung Galaxy S6 Edge  wordt het beeldje waarschijnlijk gebruikt om  notificaties en snelkoppelingen naar favoriete apps te tonen.

LG V10 scherm

Hierboven  is de weergave met snelkoppelingen naar de camera, contacten, galerij, berichten en instellingen te zien. Wat de verdere  functies van het  tweede scherm van de LG V10 worden, is nog onbekend.  Over de specs van de nieuwe LG-telefoon is wel al het een en ander uitgelekt.  Zo weten we  dat het toestel waarschijnlijk wordt uitgerust met een Snapdragon 808-chip, 3GB aan werkgeheugen, 64GB aan interne opslag en een  16 megapixel-camera.

Lees het laatste nieuws over LG

Bron: @evleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG V10
LG V10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu