De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG V20 te zien op Android Nougat-pagina Google

Erwin Vogelaar
22 augustus 2016, 20:26
2 min leestijd
LG V20 te zien op Android Nougat-pagina Google

Op de nieuwe Nougat-pagina van Google is een kleine verrassing terug te vinden, namelijk een afbeelding van LG’s komende Nougat-toestel, de LG V20.

Lees verder na de advertentie.

LG V20-afbeelding

Android 7.0 (Nougat) is nu eindelijk uit en daar kun je hier meer over lezen. Op dit moment is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem alleen beschikbaar voor Nexus-toestellen, maar dit zal niet lang duren. De LG V20 moet de eerste smartphone worden dat Nougat direct uit de doos draait, nog voor de komende Nexus-toestellen. Daarom heeft de smartphone een plekje gekregen onderaan de vernieuwde Android Nougat-pagina van Google. “Introducing the new LG V20”, stelt Google. “The first new smartphone that comes with Android Nougat, right out of the box. Coming Soon.” Met de onderstaande afbeelding er bij.

LG V20 afbeelding

De LG V20-afbeelding laat helaas nauwelijks wat van het toestel zien, omdat het scherm met Nougat de overhand heeft. Eerder deze maand hadden we al wel een stapeltje gelekte renders te pakken. Het toestel gaat op 6 september aangekondigd worden, vlak na grote technologiebeurs IFA waar we ook een hoop mooie aankondigingen verwachten. Een opvallende datum, want dan zal Apple tevens de opvolger van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus gaan aankondigen.

De V20 is de opvolger van de LG V10. Dit toestel is begin dit jaar in Nederland uitgekomen en valt op door een tweede scherm. Het toestel heeft een 5,7 inch-scherm zoals andere smartphones, maar daarboven zit nog een 2,1 inch-schermpje. Op dit kleine display kunnen bijvoorbeeld notificaties getoond worden of snelkoppelingen naar apps worden geplaatst. Mogelijk zal er op de opvolger weer een tweede scherm zitten. In Korea stelt LG in de promotie voor het toestel alvast dat het “de beste video en audio ervaring” zal hebben vergeleken met andere smartphones op de markt. Dat is nogal een belofte. Volgende maand weten we of deze uitspraak gerechtvaardigd is.

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu