‘Gelekte afbeelding toont voorkant LG V20 met tweede scherm’

Wouter Nijsen
25 augustus 2016, 10:32
1 min leestijd
‘Gelekte afbeelding toont voorkant LG V20 met tweede scherm’

De bekende smartphonelekker Evan Blass (@evleaks) heeft een afbeelding gepubliceerd van de LG V20, waarop de voorkant met het tweede scherm goed te zien is.

Lees verder na de advertentie.

LG V20 voorkant

lg v20 voorkant

Naarmate we dichterbij de officiële onthulling van de LG V20 komen, duikt er steeds meer informatie over het toestel op. Evan Blass heeft nu op Twitter een nieuwe afbeelding van de V20 gepubliceerd, die toont hoe de voorkant van de V20 eruit ziet. Opvallend is het secundaire scherm aan de bovenkant, dat we kennen van de LG V10. Daarnaast is een In Apps-icoontje met een Google-logo te zien, al is het aannemelijk dat LG ook eigen apps met het toestel levert.

De LG V20 is de eerste smartphone die uit de doos draait op Android 7.0 (Nougat), dat eerder deze week officieel werd gelanceerd. De V20 wordt op 6 september onthuld en is van een flinke upgrade voorzien wat hardware betreft. Zo wordt gesproken over een Snapdragon 820-chip, 4GB RAM, 32GB opslagruimte, een 20 megapixel-camera aan de achterkant en een 5 megapixel-frontcamera.

Het 5,7 inch-scherm heeft hoogstwaarschijnlijk een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, terwijl het secundaire scherm het doet met 1040 bij 160 pixels. Het is nog niet bekend welke nieuwe features het tweede scherm met zich meebrengt. Het schermpje van de LG V10 was slechts een uitgebreidere vorm van je notificatiescherm, en daarom geen essentiële functie. Het maakte het wel makkelijker om tijdens het bekijken van een video of spelen van een game de notificaties te checken.

Lees het laatste nieuws over LG

Bron: Evleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG V20
LG V20

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu