‘Gelekte renders tonen LG V30 in volle glorie’

Wouter Nijsen
17 augustus 2017, 9:13
1 min leestijd
‘Gelekte renders tonen LG V30 in volle glorie’

De betrouwbare telecominsider Evan Blass heeft renders van de LG V30 gepubliceerd, waarop het toestel volledig te zien is. Gek genoeg doet het design denken aan een combinatie tussen de LG G6 en Samsung Galaxy S8.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de LG V30 renders

De afgelopen weken dook al veel informatie op over de LG V30, maar we hadden nog geen goed beeld van het design van de smartphone. Daar komt nu verandering, want op renders (zie hierboven) is het toestel in vol ornaat te zien. Het design lijkt logischerwijs op dat van de LG G6, maar doet ook denken aan de Galaxy S8. Dit komt voornamelijk door de bolle randen en het feit dat de bezels nog een stukje kleiner zijn dan bij de G6.

Overzicht: wat we tot nu toe weten over de LG V30

Het oled-scherm aan de voorkant meet 6 inch en heeft een resolutie van 2880 bij 1440 pixels. Aan de achterkant is de dubbele camera zichtbaar, met daaronder de vingerafdrukscanner die tevens als homeknop fungeert. Het toestel heeft een metalen behuizing en fraai afgewerkte randen. Ook beschikt het toestel volgens geruchten over een koptelefoonaansluiting, al is dit niet te zien op de renders.

Verder zou de LG V30 worden uitgerust met een Snapdragon 835-chip, 4 of 6GB aan werkgeheugen, 64GB opslag en een usb-c-poort. LG onthult het vlaggenschip op 31 augustus, een dag voordat technologiebeurs IFA van start gaat. Dan komen we ook te weten wanneer de release plaatsvindt en wat de smartphone kost.

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG V30
LG V30

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu