De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gerucht: LG V35 wordt volgende maand aangekondigd

Rick van der Veer
23 mei 2018, 15:06
2 min leestijd
Gerucht: LG V35 wordt volgende maand aangekondigd

De LG G7 ThinQ is nog maar net aangekondigd, of het volgende vlaggenschip staat al voor de deur. Volgens bronnen onthult LG volgende maand de V35 ThinQ in thuisland Zuid-Korea.

Lees verder na de advertentie.

Geruchten over de LG V35

Volgens het Koreaanse ETnews heeft LG een flink aantal toestellen op de agenda staan voor juni. In thuisland Zuid-Korea worden vijf nieuwe smartphones uitgebracht, waaronder de net onthulde LG G7, maar ook de V35. Dat is opvallend, want er zit doorgaans een half jaar tussen aankondigingen in de G- en V-reeks.

LG V35 geruchten

Details over de LG V35 zijn op dit moment nog schaars. Volgens de eerdergenoemde bron krijgt het toestel 6GB aan werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Ook bevat het toestel een aantal slimme features van de LG G7 ThinQ, in de vorm van de AI-camera en Google Assistant-knop. Daarnaast keert de hoogwaardige audiochip terug, die alle smartphones uit de V-reeks tot dusver aan boord hadden.

Eerdere geruchten noemden al meer details over de V35. Zo zou het toestel een dubbele 16 megapixel-camera achterop hebben en voorzien zijn van een voorkantvullend oled-scherm. Dat display zou bovendien uit LG’s eigen fabriek komen. Het bedrijf is al geruime tijd bezig om de productie van oled-displays uit te breiden, om zo minder afhankelijk te zijn van concurrent Samsung.

LG G7 ThinQ

Begin deze maand kondigde LG zijn nieuwe vlaggenschip aan: de G7 ThinQ. Met dat toestel probeert LG zich te onderscheiden van de concurrentie, met onder meer een fysieke knop om de Google Assistant te openen. Verder heeft de G7 een voorkantvullend 6,1-inch scherm met notch en de Snapdragon 845-chipset onder de motorkap. In onze eerste indruk van de G7 waren we aardig te spreken over het toestel, maar schrokken we van de hoge adviesprijs.

Op de hoogte blijven van alles rondom de nieuwe LG-toestellen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of download de officiële Android Planet-app!

Het laatste nieuws over LG

Bron: Etnews
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu