Teaser: LG kondigt V40 ThinQ aan op 4 oktober

Thomas Haenen
13 september 2018, 9:25
1 min leestijd
Teaser: LG kondigt V40 ThinQ aan op 4 oktober

De LG V40 ThinQ wordt begin oktober onthuld, zo blijkt uit een uitnodiging die het bedrijf vannacht heeft verstuurd. Een teaser suggereert dat de smartphone wordt uitgerust met drie camera’s achterop.

LG V40 aankondiging binnenkort

LG’s nieuwe smartphone wordt op 4 oktober gepresenteerd in New York, gevolgd door een evenement in thuisland Zuid-Korea enkele dagen later. Het bedrijf laat geen misverstand bestaan over de naam van het toestel: op de uitnodiging prijkt prominent het logo van de LG V40 ThinQ. De opvolger van de LG V30 ziet dus over precies drie weken het levenslicht.

Samen met de uitnodiging stuurde LG ook een eerste teaser voor het toestel uit. Die hint naar een drievoudige camera achterop het toestel. We zien eerst een gewone portretfoto, gevolgd door een ingezoomde foto en panoramabeeld. Dat suggereert dat de V40 naast een ‘gewone’ lens ook een telefotolens en wijdhoeklens heeft.

Volgens bronnen beschikt de LG V40 ThinQ verder over een groot scherm van 6,5 inch. Het toestel loopt direct op Android Pie, en wordt aangedreven door een Snapdragon 845-chipset met 6GB werkgeheugen. Ook zou de accucapaciteit 3300 mAh zijn, redelijk standaard voor een toestel van dit formaat. Overige specificaties zijn nog onbekend.

Meer nieuwe Android-smartphones

Oktober belooft een behoorlijk drukke maand te worden voor Android-fans. Een paar dagen na LG, op 9 oktober, vindt ook in New York een nieuwe editie van Made by Google plaats. Daar zal de fabrikant onder andere de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL presenteren. Op 16 oktober wordt vervolgens de Huawei Mate 20 onthuld, gevolgd door de OnePlus 6T op 17 oktober.

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG V40 ThinQ
LG V40 ThinQ

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu