‘LG V40 uitgelekt: foto’s tonen vijf camera’s en een notch’

Thomas Haenen
23 augustus 2018, 12:33
1 min leestijd
‘LG V40 uitgelekt: foto’s tonen vijf camera’s en een notch’

Het volgende vlaggenschip van LG is uitgelekt. De V40 krijgt waarschijnlijk liefst vijf camera’s, maar doet verder vooral aan de LG G7 ThinQ denken.

Lees verder na de advertentie.

LG V40 foto’s uitgelekt

De LG V40 wordt één van de eerste smartphones met vijf camera’s, zo blijkt uit uitgelekte beelden die MySmartPrice bemachtigd heeft. Foto’s tonen drie camera’s aan de achterzijde en nog een dubbele camera voorop. Het is daarmee, samen met de Huawei P20 Pro, het enige toestel dat drie camera’s aan de achterkant biedt.

LG V40 foto's

Hoe LG de camera’s precies gaat inzetten is nog onbekend. Op de LG G7 en de LG V30 zit een dubbele camera achterop, en wordt de secundaire lens gebruikt voor wijdere foto’s. Daarmee kun je bijvoorbeeld makkelijker panorama’s schieten. Gespeculeerd wordt dat de derde camera een telefotolens of dieptesensor heeft. De eerste laat je inzoomen zonder detailverlies, terwijl een dieptesensor foto’s met bokeh-effect mogelijk maakt.

Verstopte notch

Hoewel de foto’s het een beetje verstoppen, heeft de LG V40 wel een notch. De bovenkant van het beeld lijkt zwart maar toont ook de notificaties. Waarschijnlijk geeft LG je de mogelijkheid om de notch ‘uit’ te zetten. Net als op de G7 ThinQ wordt het beeld naast de inkeping dan zwart. Het toestel heeft glas aan beide kanten, met de vingerafdrukscanner achterop. Een koptelefoonaansluiting is ook aanwezig.

Overige specificaties zijn nog onbekend en laten waarschijnlijk nog even op zich wachten. De LG V40 wordt naar verwachting op 16 november gepresenteerd. Dat is namelijk de datum die op het homescreen wordt getoond.

Het laatste nieuws over LG

Bron: MySmartPrice
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG V40 ThinQ
LG V40 ThinQ

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu