De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

LG’s teaser voor de V40 ThinQ geeft volledig toestel prijs

Thomas Haenen
27 september 2018, 9:19
2 min leestijd
LG’s teaser voor de V40 ThinQ geeft volledig toestel prijs

Officieel wordt de LG V40 pas op 3 oktober wereldkundig gemaakt, maar door verschillende lekken hebben we immers een aardig idee van het nieuwe toestel. Nu geeft LG zelfs het volledige design prijs in een korte video.

Lees verder na de advertentie.

LG V40 ThinQ video toont volledig toestel

LG noemt het een teaser, maar de video laat nog maar weinig aan de verbeelding over. De LG V40 ThinQ wordt van alle kanten getoond, precies een week voor de officiële aankondiging op 3 oktober in New York City.

In de video zien we verschillende voorwerpen in groepen van vijf voorbij komen. Op het einde wordt de V40 zelf getoond en blijkt het een verwijzing naar de vijf camera’s van het vlaggenschip. Achterop zitten drie lenzen, voorop nog eens twee. We zien ook nog flitsen van termen als ‘soft’; vermoedelijk een verwijzing naar de ronde hoeken van het design van de V40.

Groothoeklens en telelens achterop

De LG V40 ThinQ heeft volgens bronnen een primaire lens van 16 megapixel, ondersteund door een groothoeklens van 13 megapixel. Die kun je bijvoorbeeld gebruiken om landschaps- of familiefoto’s te schieten. De derde camera is een telelens van 8 megapixel. Deze heeft drie keer optische zoom, wat betekent dat je flink kan inzoomen zonder dat je foto’s minder scherp zijn.

Over de camera’s voorop is nog weinig bekend. Waarschijnlijk wordt de tweede lens daar gebruikt voor een portretmodus, zodat je een bokeh-effect kan toevoegen aan je selfies.

LG bevestigde vandaag ook dat het toestel een 6,4 inch-scherm heeft, iets groter dan de G7 ThinQ die het bedrijf eerder dit jaar uitbracht. De V40 ThinQ is qua hardware redelijk vergelijkbaar met zijn voorganger. Volgens bronnen heeft het nieuwe vlaggenschip een Snapdragon 845-chip, 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. De accucapaciteit bedraagt waarschijnlijk 3300 mAh.

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG V40 ThinQ
LG V40 ThinQ

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu