Gekkigheid: LG G4 krijgt mogelijk 3K-scherm

De LG G3 was de eerste smartphone met een schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels (2K), maar zijn opvolger doet er mogelijk een schepje bovenop. Geruchten gaan dat de LG G4 een groter display krijgt met een 3K-resolutie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG-VS999 is mogelijk LG G4

LG-VS999In een user agent profile is een LG-toestel opgedoken met het typenummer LG-VS999. Het zou gaan om een aankomend vlaggenschip van LG dat is bedoeld voor het netwerk van de Amerikaanse provider Verizon. Aangezien de LG G3 het typenummer LG-VS985 heeft, is de kans aanwezig dat we hier te maken hebben met zijn opvolger.

Uit het user agent profile zou blijken dat de LG-VS999 een schermresolutie van 2880 bij 1620 heeft, aanzienlijk meer dan de LG G3 (2560 bij 1440 pixels). Onduidelijk is of het toestel, dat mogelijk als de LG G4 verschijnt, ook een groter display krijgt. Mocht het scherm 5,5 inch blijven, dan komt de pixeldichtheid neer op een ongekende 600 ppi. De vraag is echter of je het verschil in scherpte ziet op een relatief klein smartphonescherm.

Specs LG G4

Precies twee weken geleden lekten de eerste specs van de LG G4 uit. Zo zou het toestel een iets kleiner 5,3 inch-scherm krijgen en worden aangedreven door de 64-bits Snapdragon 810-chip van Qualcomm. Ook zou LG voor zijn nieuwe vlaggenschip kiezen voor 3GB aan werkgeheugen en een 16 megapixel-camera. De geruchten omtrent het toestel blijven echter moeilijk te verifiëren, dus voorlopig nemen we ze met een korrel zout.

Het laatste nieuws over LG

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.