‘Gelekte afbeelding zet LG Watch Style scherp in beeld’
Erwin Vogelaar

Na wat wazige plaatjes gezien te hebben, staat in een nieuwe gelekte LG Watch Style-afbeelding het horloge eindelijk scherp in beeld. In twee verschillende kleuren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG Watch Style-afbeelding

Nog een paar weken wachten totdat Google Android Wear 2.0 lanceert. Bij de release horen twee nieuwe smartwatches die Google samen met LG maakt. Het gaat om de LG Watch Style en de LG Watch Sport. We hebben de afgelopen tijd al wat wazige afbeeldingen van deze horloges gezien, maar beroepslekker Evan Blass heeft nu de eerste scherpe plaatjes gelekt. Hierop zien we alle details van het horloge en de twee verschillende kleuren.

lg watch style-afbeelding

Bovenin zie je het horloge in het zilver. Onderin is de rose gold-versie van de LG Watch Style te zien. LG is er flink op vooruit gegaan met zijn horloges. De oude LG Watch was nog erg robuust ogend, met een stoere stijl. De LG Watch Style is, zoals de naam ook al verklapt, wat stijlvoller. De smartwatch heeft zachte randen en kleuren. Het zal daarom niet direct opvallen dat het een slim horloge is. De LG Watch Sport zal waarschijnlijk wat stoerder ogen, met een stevigere look en drie flinke fysieke knoppen.

De LG Watch Sport is tevens het grotere model met een groter schermpje, meer werkgeheugen en een grotere accu. Een groot pluspunt van deze versie van het horloge is dat het met mobiele netwerken kan verbinden. Zo kun je dus zonder je smartphone op pad, maar toch van alle functies gebruikmaken. Het moet zelfs mogelijk zijn om te bellen via het horloge. Daarnaast krijgen beide horloges ondersteuning voor Google Assistant, zodat je altijd onderweg vragen kunt stellen. Waarschijnlijk zullen we in de Benelux de horloges nog niet direct begin februari kunnen aanschaffen, maar hopelijk hoeven we niet te lang te wachten.

Lees het laatste nieuws over LG

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.