Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

LG kondigt X Power 2 aan: midranger met enorme accu

Rick van der Veer
24 februari 2017, 10:33
2 min leestijd
LG kondigt X Power 2 aan: midranger met enorme accu

LG heeft als voorproefje van het Mobile World Congress 2017 de LG X Power 2 aangekondigd. De officiële onthulling vindt plaats op de beurs zelf, maar LG heeft nu al de details vrijgegeven.

Lees verder na de advertentie.

LG X Power 2 onthulling

De LG X Power 2 is een midrange smartphone met een bijzondere eigenschap: de accu van het toestel. Deze heeft een capaciteit van 4500 mAh, wat in de praktijk betekent dat je meerdere dagen met het toestel kan doen. Vooral mensen die het niet zo op powerbanks hebben zullen hun hart kunnen ophalen met de X Power 2.

De LG X Power 2 wordt op het aankomende Mobile World Congress pas aan het publiek getoond. Dit evenement vindt aankomend weekend plaats, waar fabrikanten zoals LG, Huawei, Sony en meer hun nieuwe smartphones voor aankomend jaar presenteren. In ons overzicht vind je alles terug over MWC 2017 smartphones zodat je helemaal op de hoogte bent.

LG X Power 2 specificaties

De X Power 2 biedt degelijke specificaties voor een midrange smartphone. Naast een riante accucapaciteit heeft het toestel ook nog eens een groot scherm.

  • Groot 5,5 inch scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 13 megapixel-camera met led-flitser achterop, 5 megapixel-camera met groothoeklens voor selfies
  • Octacore-chip met 2GB werkgeheugen
  • Accucapaciteit van 4500 mAh
  • Loopt op Android 7.0 Nougat
LG X Power 2 onthulling

De X Power 2 is de opvolger van de gelijknamige LG X Power, die ook een grote accu aan boord had. Deze was met 4100 mAh wel kleiner dan die van de X Power 2. Bovendien was het scherm van de X Power iets kleiner dan die van zijn opvolger, die met gemak een phablet genoemd mag worden.

LG X Power 2 releasedatum

De LG X Power 2 is vanaf maart verkrijgbaar in een aantal landen in Zuid-Amerika en komt daarna ook naar Europa. LG heeft Nederland niet specifiek genoemd in het lijstje met landen, maar de kans is groot dat het toestel ook hier verschijnt. De X Power kwam vorig jaar ook in ons land uit, met een prijs van ongeveer 200 euro. De prijs van de X Power 2 is nog onduidelijk. Lees het laatste nieuws over LG

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG X Power 2
LG X Power 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu