De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

LG Z en Galaxy Note 3 Active krijgen flexibele schermen

Redactie
2 oktober 2013, 12:19
1 min leestijd
LG Z en Galaxy Note 3 Active krijgen flexibele schermen
flexibel-amoled

De LG Z en Galaxy Note 3 Active krijgen beide een flexibel scherm dat waarschijnlijk rondom de hoeken van de telefoon wordt gevouwen. De LG Z is de aankomende smartphone van LG en kan zo vroeg als volgende maand worden geïntroduceerd. Geruchten over de Galaxy Note 3 Active gaan al langer rond.

De LG Z krijgt een gebogen scherm zoals we kennen van zogeheten ‘curved tv’s’. Omdat het beeld gebogen is, zouden de kijkhoeken ook worden geoptimaliseerd. Volgens verschillende bronnen is de LG Z al een geruime tijd in productie en vrijwel klaar voor de release. Over de hardware of prijs van de LG Z is vreemd genoeg nog niets gelekt.

Lees verder na de advertentie.

LG Z en Galaxy Note 3 Active

De Galaxy Note 3 Active van Samsung wordt een nieuwe versie van de Galaxy Note 3 die, net als de Galaxy S4 Active, tegen krassen, stoten, stof en water kan. Inmiddels heeft Samsung de komst van flexibele schermen bevestigd en al enkele prototypes laten zien. Meer informatie over de Galaxy Note 3 Active is nog niet bekend. Ook LG heeft de release van flexibele schermen bevestigd.

Flexibele schermen betekenen niet dat je de schermen ook daadwerkelijk kunt buigen. Waarschijnlijk krijgen we eerst een soort van gebogen schermen te zien. Flexibele schermen zijn echter wel enorm duurzaam, kunnen een flink stootje hebben en zijn erg moeilijk te breken. Het ‘onbreekbare’ is één van de beste eigenschappen van het flexibele scherm.

via

Categorie: Fabrikanten
Merken: LG, Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's