LG’s Android-tablet is “beter dan de iPad”

Redactie
21 augustus 2010, 17:34
1 min leestijd
LG’s Android-tablet is “beter dan de iPad”

LG heeft vertrouwen in de toekomst. Heel veel vertrouwen. Het bedrijf werkt momenteel aan een tabletcomputer met Android. “Onze tablet wordt beter dan de iPad”, beweert Chang Ma, vice-president marketing van mobiele apparaten bij LG. “De tablet-pc wordt verrassend productief. De race is nog niet begonnen!” Blaast LG hier hoog van de toren, of gaat hun Android-tablet inderdaad een revolutie veroorzaken?

Chang Ma beweert verder dat de iPad een goed product is, maar niet veel doet. Apple heeft met de iPad een apparaat gemaakt om content te zien, maar LG wil dat een tablet in staat is om content te maken. Wat Ma dus eigenlijk zegt, is dat iPad straks ouderwets is.

Lees verder na de advertentie.

Fijn dat LG zo zelfverzekerd is, maar voorlopig blijft het bij mooie beloftes. Meer bedrijven werken aan tablets met Google Android als besturingssysteem. Zo is Toshiba bezig met de ontwikkeling van een eigen tablet met een NVIDIA Tegra 2-processor en 1080p video-playback. Ook Samsung is bezig met een eigen tablet-pc: de Samsung Galaxy Tab. De Tab wordt in september onthuld op de IFA in Berlijn, heeft een display van zeven inch en een resolutie van 1024 bij 600 pixels. In de tabletcomputer van Samsung zit een Hummingbird processor, net zoals in de Samsung Galaxy S. Daarnaast is het mogelijk om DivX-films te kijken.

En laten we Asus niet vergeten, die in maart 2011 de Eee Pad uitbrengt. Voor minder dan 399 dollar ligt deze tabletcomputer volgend jaar in de winkel.

Via: Blorge.com

Categorie: Tablets
Merk: LG

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's