LG’s Android-tablet ligt in januari 2011 in de winkel

Redactie
4 oktober 2010, 12:03
1 min leestijd
LG’s Android-tablet ligt in januari 2011 in de winkel
tablet-lg

LG is van plan om een eigen Android-tablet uit te brengen. Deze tabletcomputer verschijnt in januari 2011 en is groter dan de Samsung Galaxy Tab.

Reuters beweert dat de tablet niet draait op Android 2.2. “We zijn in gesprek met Google over de beste versie van het besturingssysteem, en dat is niet Android 2.2”, aldus een medewerker van LG. Mogelijk wacht LG op Gingerbread of Honeycomb, de toekomstige versies van Android. Deze besturingssystemen zijn waarschijnlijk beter gericht op het gebruik op tabletcomputers. De huidige versie van Android ondersteunt applicaties met een resolutie tot 854 bij 480 pixels. Voor grote tablets is dit niet hoog genoeg.

Qua formaat gaat het apparaat groter worden dan de Samsung Galaxy Tab. Wellicht brengt LG een tabletcomputer ter grootte van de iPad, namelijk tien inch.

Lees verder na de advertentie.

LG is bezig om de Android-wereld te veroveren. Tot nu toe bracht LG twee toestellen uit: de magere GT540 met resistief touchscreen en de moderne GW620. Deze maand volgen de LG Optimus One en Optimus Chic. Eind dit jaar zet LG haar eerste telefoon op de markt met een dual-core CPU. Deze telefoon met NVIDIA Tegra 2-processor is niet alleen zuinig, maar ook supersnel.

Zit er ook een Tegra 2-processor in de aan te kondigen tablet van LG? Het is heel goed mogelijk!

Via: Gizmodo

Categorie: Tablets
Merk: LG

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's