‘Samsung komt met dagboek-app Life Times’

Redactie
30 januari 2014, 15:02
1 min leestijd
‘Samsung komt met dagboek-app Life Times’
life times.jpg

Samsung gaat een dagboek-app genaamd Life Times lanceren. De app wordt voorgeinstalleerd op toekomstige mobiele apparaten van Samsung, waaronder mogelijk de Galaxy S5. De app moet als een dagboek fungeren, die activiteiten uit sociale netwerken – Facebook, Google+, Foursquare, Instagram en LinkedIn – verzamelt en dit koppelt aan foto’s, berichten en je telefoongeschiedenis. Hiermee zou Life Times een zeer compleet overzicht van het leven van de gebruiker moeten geven.

Life Times is vergelijkbaar met Samsungs Story Album-app, die automatisch fotocollecties maakt op basis van metadata van de foto’s. Mogelijk wordt Story Album in de nieuwe dagboek-app geïntegreerd.

Lees verder na de advertentie.

Life Times en de Galaxy S5

De verwachting is dat Life Times voor het eerst met de Galaxy S5 wordt gelanceerd. Aan de screenshots te zien houdt Samsung zich aan de designregels die Google met Android 4.4 KitKat heeft geïntroduceerd. Ook laten de screenshots zien dat je verschillende bronnen kunt kiezen om informatie van te verkrijgen.

Onder andere de apps camera, e-mail, locatie, memo, berichten, muziek, telefoon en S Health zijn te zien op de screenshots.

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu