‘Samsung komt met dagboek-app Life Times’
Redactie

life times.jpgSamsung gaat een dagboek-app genaamd Life Times lanceren. De app wordt voorgeinstalleerd op toekomstige mobiele apparaten van Samsung, waaronder mogelijk de Galaxy S5. De app moet als een dagboek fungeren, die activiteiten uit sociale netwerken – Facebook, Google+, Foursquare, Instagram en LinkedIn – verzamelt en dit koppelt aan foto’s, berichten en je telefoongeschiedenis. Hiermee zou Life Times een zeer compleet overzicht van het leven van de gebruiker moeten geven.

Life Times is vergelijkbaar met Samsungs Story Album-app, die automatisch fotocollecties maakt op basis van metadata van de foto’s. Mogelijk wordt Story Album in de nieuwe dagboek-app geïntegreerd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Life Times en de Galaxy S5

De verwachting is dat Life Times voor het eerst met de Galaxy S5 wordt gelanceerd. Aan de screenshots te zien houdt Samsung zich aan de designregels die Google met Android 4.4 KitKat heeft geïntroduceerd. Ook laten de screenshots zien dat je verschillende bronnen kunt kiezen om informatie van te verkrijgen.

Onder andere de apps camera, e-mail, locatie, memo, berichten, muziek, telefoon en S Health zijn te zien op de screenshots.

via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.