De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LifePrint: compacte wifi-fotoprinter voor Android voor 99 dollar op Kickstarter

Redactie
21 maart 2014, 9:31
2 min leestijd
LifePrint: compacte wifi-fotoprinter voor Android voor 99 dollar op Kickstarter
lifeprint

Een nieuw Kickstarter-project wil foto’s weer écht tot leven brengen met de compacte wifi-fotoprinter LifePrint. Het apparaatje is geoptimaliseerd voor gebruik met zowel Android als de Instagram Android-app en komt met een handige LifePrint-app waarmee je foto’s kunt delen, andere LifePrint-gebruikers kunt volgen en natuurlijk foto’s kunt printen.

Het is mogelijk om overal vanaf de wereld een foto naar de printer te sturen en deze uit te laten printen. Stel dat je op werk bent en je partner thuis: dan kun je hem of haar verrassen met een uitgeprinte foto. Dit geldt ook voor anderen die jou een foto sturen via de LifePrint-app. Dus als een familielid in een ander land woont, is het mogelijk dat zij foto’s naar jouw fotoprinter stuurt. En ja, je moet foto’s wel eerst accepteren voordat ze worden geprint – om zo spam te voorkomen.

Lees verder na de advertentie.

LifePrint: simpel en snel

bd91f9d7f9874a4fadf15127dfcd88fc_large

De LifePrint kan op één volle accu ongeveer dertig foto’s printen en is daardoor ook erg draagbaar: het ding is niet groter dan een externe opslagdrive, en weegt met zijn 0,6 kilo ook niet te zwaar. De LifePrint-app, die rechts te zien is, laat je ook geprinte foto’s automatisch naar sociale netwerken uploaden via de hashtag #LifePrinted. Daarnaast kun je middels de app ook foto’s bewerken en teksten toevoegen.

De LifePrint komt beschikbaar in het zwart, wit en zwart met chroom, waarbij laatstgenoemde een speciale Kickstarter-versie is. De fotoprinter werkt op dit moment met de Samsung Galaxy S5, Galaxy S4, Galaxy S3, Galaxy Note 3, Galaxy Note 2, HTC One, Nexus 5 en vrijwel alle toekomstige Android-apparaten. De printer werkt middels thermisch afdrukken, waardoor je alleen nieuw printpapier hoeft te bestellen. Dit kost 20 dollar per 30 stuks.

De Kickstarter-printer kost 99 dollar voor de zogeheten early birds (gelimiteerde bestelling), hierna wordt het prijskaartje verhoogd naar 125 dollar. De verzendkosten naar Nederland zijn 20 dollar, de levertijd is helaas wel lang (zoals normaal bij Kickstarter): de LifePrint valt pas over een jaar op de deurmat.

Lifeprint video

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu