Star Wars-tip: voorzie je Facebook-profielfoto van een lightsaber

Redactie
15 december 2015, 13:34
1 min leestijd
Star Wars-tip: voorzie je Facebook-profielfoto van een lightsaber

Geen regenboog- of Franse vlag, maar een lightsaber op je profielfoto op Facebook? Het instellen van de extra laag over je profielfoto is sinds gisteravond mogelijk voor de echte Star Wars-fans.  We laten zien hoe je dat doet.

Lees verder na de advertentie.

lightsaber Facebook-profielfoto instellen

Vannacht ging Star Wars: The force awakens in de Verenigde Staten in première, morgen is de Benelux  aan de beurt. Inmiddels zijn er al meer dan 115.000 kaarten verkocht en kan de film niet anders dan een kaskraker worden. Wil je alvast in de stemming komen, dan kun je nu een lightsaber-profielfoto instellen. Dat kan zowel op je Android als via de webversie van Facebook.

Ga naar deze Facebook-pagina, open de foto waarop Finn een lichtzwaard vasthoudt en kies voor de button ‘probeer het’. Facebook laat je vervolgens kiezen tussen thema’s en of je het lichtzwaard van de Lichte (optie ‘Star Wars Movies’) of de Duistere Kant  (optie ‘Star Wars’) in wilt  stellen. Druk  op ‘Als profielfoto gebruiken’ om de door jouw gekozen variant aan al je Facebook-vrienden te tonen. Overigens is het ook mogelijk te selecteren na welke tijd je profielfoto weer ontdaan moet worden van het Star Wars-tintje.

Is dit nog niet voldoende Star Wars voor jou? Speel dan één van  deze acht toffe Star Wars-games  om in de stemming  te komen of geef je Google-apps zoals Maps en Gmail  een Star Wars-sausje. De laatste vult ook je agenda met Star Wars-gerelateerde activiteiten; kun je ze nooit meer vergeten!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu