Lijst met HTC-apparaten gelekt die Ice Cream Sandwich update krijgen

Redactie
25 oktober 2011, 19:07
1 min leestijd
Lijst met HTC-apparaten gelekt die Ice Cream Sandwich update krijgen
Lijst met HTC-apparaten gelekt die Ice Cream Sandwich update krijgen

Een Android-ontwikkelaar die betrokken is geweest bij de ontwikkeling van Sense heeft een lijst met HTC-apparaten naar buiten gebracht die nagenoeg zeker een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich zullen krijgen. Op de lijst staan onder meer de diverse HTC Sensation varianten, de Incredible S en de HTC Rhyme. Ook enkele oudere HTC-telefoons worden genoemd zoals de HTC Desire HD en de HTC Desire Z.

Ontwikkelaar Samarth Rasiwasia legt via Google+ uit dat hoewel alle Gingerbread-apparaten in principe Ice Cream Sandwich kunnen draaien, HTC alleen maar die apparaten zal upgraden waarbij de gebruikerservaring intact blijft. Eerder liet HTC weten dat ze van plan is om zoveel mogelijk apparaten up te graden naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel de gelekte lijst aannemelijk lijkt, is het niet zeker of HTC de moeite zal nemen verouderde telefoons als de Desire Z of de Salsa nog up te daten. Opvallend is dat ook de Google Nexus One wordt genoemd. Hoewel de Google Nexus S wel zeker de update krijgt, leek het er vooralsnog op dat de eerste ‘Google-telefoon’ geen ICS-update zou krijgen.

Hieronder de volledige lijst met toestellen die in aanmerking komen voor Ice Cream Sandwich:

Bron: Samarth Rawiwasia Google+

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Ice Cream Sandwich
Merk: HTC
Device: HTC Rhyme

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Rhyme
HTC Rhyme
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's