Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Link Bubble: slimme Android-browser vermindert wachttijden

Wouter Nijsen
21 maart 2014, 12:39
2 min leestijd
Link Bubble: slimme Android-browser vermindert wachttijden

Link Bubble is een voor Android ontwikkelde browser, die je als gebruiker kostbare seconden bespaart tijdens het surfen. De browser is ontworpen met de beperkingen van de huidige browsers in het achterhoofd.

Lees verder na de advertentie.

Ontwikkelaar Chris Lacy  ergert zich namelijk al jaren aan mobiele browsers, vooral als deze in combinatie met bekende apps gebruikt worden. Bij een desktopbrowser kun je meerdere linkjes openen in een apart tabblad, maar op een mobiel apparaat is dit stukken lastiger. Daardoor duurt het langer om bepaalde pagina’s te laden, aldus Lacy. Met Link Bubble word je direct van app naar app doorgestuurd zonder dat er een vervelende browser tussenkomt.

Link Bubble slaat vervelende tussenstappen over

Link Bubble

Gebruikers besparen daarmee een hoop tijd, aldus de app-ontwikkelaar. Met name in combinatie met apps als Twitter. Normaal moet  je, als er in een tweet twee linkjes staan op één van de twee links klikken, wachten totdat de browser opstart en de pagina geladen is.  Daarop moet je weer terug naar Twitter om voor het tweede linkje hetzelfde proces te doorlopen.

Hetzelfde probleem doet zich voor als je in Twitter op een link naar Instagram drukt. Dan opent er vanzelf een browser, waarna je na enkele seconden weer wordt doorgestuurd naar de applicatie van Instagram. Omslachtig en allesbehalve doeltreffend.

Met Link Bubble worden alle tussenstappen overgeslagen en starten applicaties automatisch op. De Android-browser moet er daarnaast voor zorgen dat links uit apps in de achtergrond worden geladen en dat de webpagina zich pas toont als het hele proces voltooid is.

Link Bubble downloaden

Er is een gratis versie van Link Bubble die alleen werkt voor links binnen één app. Deze versie staat daarnaast maar één tabblad tegelijk toe in de browser. De betaalde versie (3,59 euro) werkt daarentegen in alle applicaties en ondersteunt een ongelimiteerd aantal tabs.

Download: Link Bubble (gratis / €3,59)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu