Acer kondigt Liquid Zest Plus met 5000 mAh-accu aan

Erwin Vogelaar
21 april 2016, 20:45
1 min leestijd
Acer kondigt Liquid Zest Plus met 5000 mAh-accu aan

Acer heeft vandaag de Acer Liquid Zest Plus aangekondigd, een lange naam voor een smartphone met een lange adem. Ook werden nieuwe Chromebooks onthuld.

Lees verder na de advertentie.

Acer Liquid Zest Plus aangekondigd

Acer deed zijn nieuwe producten vandaag in New York uit de doeken. Het ging hier voornamelijk over laptops, waaronder ook een stevige en snelle Chromebook voor de zakelijke markt. Tussen alle notebooks door heeft het bedrijf ook de Acer Liquid Zest Plus aangekondigd. De naam klinkt als een middel tegen puistjes, maar het is een smartphone met een flinke accu van maar liefst 5000 mAh.

De Acer Liquid Zest Plus heeft daarnaast een 5,5 inch-scherm en een 13 megapixel-camera met ‘tri-focus’-technologie. Dit betekent dat de camera een combinatie van laser, ‘phase detection’ en ‘contrast detection focusing’ gebruikt om mooie plaatjes te schieten. De 5000 mAh-accu zorgt er vervolgens voor dat het toestel twee dagen mee kan. De Liquid Zest Plus moet minder dan 250 dollar gaan kosten, maar het is nog niet bekend in welke markten het toestel uitgebracht wordt. Het klinkt als een ideale smartphone voor als je niet teveel poespas wil, maar wel een stevige accu nodig hebt.

Acer Chromebooks

Qua Chromebooks is Acer op dit moment een van de weinig bedrijven die zijn best doet om interessante laptops op de markt te zetten. Vorige maand heeft het bedrijf de Chromebook 14 aangekondigd. Niet alleen is het scherm van deze laptop 14 inch, maar ook kan de accu het 14 uur volhouden. Vandaag komt daar de Chromebook 14 for Work bij met ‘Vibrant Corning Gorilla Glass’, voor een stevig scherm en een Intel Core I-Series-processor voor stevige prestaties. Een krachtpatser tussen de Chromebooks dus.

Lees het laatste nieuws over Acer

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu